Vælg en side

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen

VI TILBYDER

FORBEREDELSE
ETABLERING AF GRÆSSET
EFTERBEHANDLING

NYT GRÆS

Uanset hvordan din have har det, kan vi hjælpe dig hele vejen – med den flotteste, tætteste græsplæne.

Forberedelse

Haverydning og klargøring
Måske skal hele din have ryddes – for træer, buske, planter og et ujævnt underlag. Måske gælder det kun en lille del af haven. Måske har du en grund med et nyopført hus og skal anlægge græs og have helt fra bunden.

Uanset hvordan din have har det, kan vi hjælpe dig hele vejen – med den flotteste, tætteste græsplæne.

Nøglen til en smuk græsplæne er en kombination af flere ting. En af de vigtigste komponenter er underlaget: at jorden er i rette niveau og fri for f.eks. sten og rødder. At jorden er fast og uden lufthuller, så den ikke ’sætter sig’, når først græsset er sået eller rullet ud.

Hos NYT GRÆS ved vi, hvor vigtig forberedelsen er. At den grundige forberedelse betaler sig. Derfor har vi alle maskiner til rådighed og kan sikre det helt rigtige underlag.

 

Har du et eller flere store træer, du ønsker fjernet, vil vi med stubfræseren kunne raspe stubben og de omkringliggende rødder til flis. Noget af den flis, der opstår fra fræsningen, vil blive mixet med jorden, så underlaget er til at arbejde med, når græsset skal etableres.

Har du en have eller en grund med mange rødder f.eks. fra mangeårige buske og beplantning, vil en rodfræsning af arealet sikre en jord, der er til at arbejde med.

Etablering af græsset

Når underlaget er helt perfekt og klar til græs, kan du vælge mellem at få sået græs eller rullegræs lagt ud.

Med rullegræs har du et flot resultat med det samme og en græsplæne, du kan bruge efter to uger.

Med en sået græsplæne skal du vente lidt længere på resultatet. Det kan tage en – to måneder, før du kan gå på græsset. Til gengæld er denne løsning den billigste.

Vores græsblandinger er nøje udvalgt
Den græsblanding, vi bruger, er nøje sammensat af et mix af de bedste græssorter.

Vores græsfrø har en meget høj spiringsprocent – med flest mulige spiredygtige frø. Det betyder, at vores græsplæner skyder tæt, så du får den helt rigtige flotte, tætte græsplæne i en meget flot, naturlig grøn farve.

Vores græsfrø er også valgt, fordi de er særligt gode til effektivt at udnytte de næringsstoffer, der findes i jorden. De udvikler hurtigere et mere forgrenet rodnet og kan dermed hurtigere nå vandet i de dybere jordlag. Det skaber et stærkere og sundere græs.

Efterbehandling 

Efter græsfrøene er sået, eller rullegræsset er lagt, er det tid til selve efterbehandlingen. Vores mange års erfaring gør os i stand til at give din græsplæne den helt rigtige efterbehandling – og dermed sikrer dig et fantastisk flot resultat i mange år frem.

Efterbehandlingen er alt det, der giver græsset den bedste start og sikrer dig den tætte, flotte plæne. Det vil blandt andet involvere at tromle, gøde og vande græsset.

Hvordan efterbehandlingen skal tilrettelægges, afhænger af, om du har valgt en tilsået græsplæne eller at få lagt rullegræs. Samtidig vil vejr og vind også påvirke, hvordan den konkrete efterbehandling sammensættes.

Vi rådgiver dig om den helt rigtige efterbehandling – og udfører det i samme høje kvalitet, som du har oplevet igennem hele processen.

Hvem er vi?

Reidar Nielsen var tidligere en meget dygtig brolægger, så du kender måske navnet fra den sammenhæng. I dag er brolægningen udskiftet med passionen for at etablere de flotteste græsplæner.

års erfaring