Vælg en side

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen

Om os

Bag NYT GRÆS står Reidar Nielsen, der i mere end 25 år har haft både hænder og hoved dybt nede i det grønne.

NYT GRÆS

Hos os finder du en dybfølt passion for haven – uanset om det gælder prydhaven eller en mere parklignende have.

Bag NYT GRÆS står Reidar Nielsen, der i mere end 25 år har haft både hænder og hoved dybt nede i det grønne. Hos NYT GRÆS finder du en dybfølt passion for haven – uanset om det gælder prydhaven eller en mere parklignende have.

I et samarbejde med os har du vished for, at passionen vil skinne igennem. Fra forberedelse og etablering af græsset til efterbehandling og det flotte, færdige arbejde.

Nytgræs på sjælland

Lyder navnet bekendt?
Reidar Nielsen var tidligere en meget dygtig brolægger, så du kender måske navnet fra den sammenhæng. I dag er brolægningen udskiftet med passionen for at etablere de flotteste græsplæner. Der er ikke langt fra brolægning til græsplæner. Mange af de samme processer går igen, så springet til det grønne er meget logisk.

Flot ny græsplæne

Rådgivning

I vores første møde vil vi vurdere haven (eller grunden) og få et indblik i dine ønsker for haven. Med udgangspunkt i vores mange års erfaring vil vi rådgive dig ud fra dine tanker, så du er sikret den bedste og mest fremtidsholdbare løsning. Det første møde og vores rådgivning er gratis.

Kvalitet

Vi har de helt rigtige maskiner og materialer, der sikrer dig en ensartet, høj kvalitet igennem hele processen. En kvalitet, du vil glæde dig over i mange år.

Aftale

En aftale er en aftale. Derfor kan du regne med, at de aftaler, vi indgår, vil gælde. Vi vil altid bestræbe os på at yde dig et kort, intensivt forløb. Hos os ’spreder’ vi os ikke over opgaver hos flere kunder, men vi er hos dig og færdiggør din opgave til aftalt tid.

Pris

Hos NYT GRÆS er du altid sikker på at få en fair pris. Forud for opstart af opgaven er vi enige om prisen på opgaven. Hvis du undervejs ønsker at ændre på opgaven, kan det efter aftale påvirke prisen.

Tidsplan

Inden opstart af arbejdet får du en konkret tidsplan, så du har overblik over processen og timingen. Ved større opgaver vil vi også løbende kommunikere med dig, så du altid er opdateret.

års erfaring

Mange års erfaring

Rådgivning med afsæt i dine tanker

De helt rigtige maskiner og materialer

En aftale er en aftale